DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS | Codi | 20234112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Ch. M. Galanakis, Food waste recovery : processing technologies and industrial techniques, Amsterdam : Academic Press is an imprint of Elsevier,, 2015 K. Waldron, Editor, Handbook of waste management and co-product recovery in food processing, CRC Press LLC, Boca Raton, Florida, 2007 V. Oreopoulou & W. Russ editors, Utilization of by-products and treatment of waste in the food industry, Springer, New York, USA, 2007 |
Food waste recovery :processing technologies and industrial techniques; llibreelectrònic: https://urv.on.worldcat.org/oclc/913829048
|
|
Complementària |
J.M. Dalzell, Food industry and the environment, Blackie Academic & Professional, Suffolk, UK, 1994 L.K. Wang; Y-T. Hung; H.H. Lo; C.Yapijakis, Editors, Tratamiento de residuos de la industria del procesado de alimentos, Editorial Acribia, S.A. Zaragoza, España, 2006 Dept. Medi Ambient, Manual de bones pràctiques ambientals per la sector alimentari, Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, 2001 Dept. Medi Ambient, Prevenció de la contaminació en la indústria làctia, Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, 2003 Dept. Medi Ambient, Prevenció de la contaminació en la producció d'olí d'oliva, Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, 2001 Dept. Medi Ambient, Prevenció de la contaminació en la indústria càrnica, Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, 2003 |