DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | COMERCIALITZACIÓ I VALORACIÓ A LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20234113 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Proves pràctiques |
|
Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura. Opcionalment i en casos concrets i degudament justifiocats, aquesta metodologia es pot derivar en treballs a corregir a l'aula o similar. |
50% | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves que inclouen activitats, problemes o casos a resoldre. L'estudiant ha de donar resposta a l'activitat plantejada, plasmant de manera pràctica, els coneixements teòrics i pràctics de l'assignatura | 25% | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves que inclouen preguntes directes sobre un aspecte concret. L'estudiant ha de respondre de manera directa mitjançant els coneixements que té sobre la matèria. La resposta que dóna l'estudiant és breu | 25% | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
El sistema d'avaluació serà fer un Examen final que comptarà el 100% de la nota. L'estudiant té dret a dues convocatòries, la data i lloc d'exàmens corresponents a cadascuna d'elles, serà convenientment informat en la web del centre. |