DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE L'ENOTURISME | Codi | 21204211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||
Debats |
|
S'avaluarà la participació als debats i fòrums proposats a classe a través del moodle. També es tindrà en compte la participació activa a l'aula. | 10% | |||||||||
Treballs |
|
Treball en grup d'anàlisi i descripció d'un producte enoturístic. | 30% |
|||||||||
Proves mixtes |
|
Dues proves de contingut. Cadascuna d'una meitat del temari. | 60% | |||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La nota final es farà a través de la mitjana ponderada de cadascuna de les activitats tot i que per poder-ho fer serà imprescindible que es presentin totes i que s' assoleixi com a mínim un quatre de cadascuna. A la segona convocatòria caldrà presentar la totalitat dels exercicis i activitats demanades per aprovar a la primera convocatòria i realitzar, si cal, una prova de contingut equivalent a les de la primera convocatòria. |