DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TÈCNIQUES DE COMERCIALITZACIÓ EN HOTELERIA | Codi | 21204222 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves objectives de tipus test |
|
Prova tipus test tant del contingut teòric com pràctic de l’assignatura | 30% | ||||
Proves pràctiques |
|
Exercici pràctic de comercialització directa Exercici pràctic de comercialització indirecta Exercici pràctic de xarxes socials i comercialització |
20% 20% 20% |
||||
Altres | Assistència i participació activa a classe |
10% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Primera convocatòria: Avaluació continuada mitjançant la realització dels exercicis pràctics que es proposen i la prova teórica. per fer mitjana la nota mínima de totes les tasques i prova teorica és un 4. Segona convocatòria: Examen teòric del 100%. |