Tema Subtema
TEMA 1. INTRODUCCIÓ 1.1. Empreses simulades
1.2. Explicació de la plataforma
1.3. Conceptes bàsics
TEMA 2. COMPTABILITAT 2.1. Càrrecs i abonaments
2.2. Llibres comptables
2.3. Balanços
2.4. Compres i despeses
2.5. Vendes i ingressos
2.6. Creditors i deutors
2.7. Administracions públiques
TEMA 3. GESTIÓ HOTELERA 3.1. Organització d'un hotel
3.2. Gerència hotelera
3.3. Gestió en restauració
TEMA 4. MÀRQUETING 4.1. La investigació comercial
4.2. El posicionament al mercat
4.3. Decisions sobre preu
4.4. Promoció i relacions públiques
4.5. El pla de màrqueting
TEMA 5. RECURSOS HUMANS 5.1. Organigrama
5.2. Contractes
5.3. Conveni i Taules salarials
5.4. Job description
5.5. Riscos Laborals