Primer Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
195131110
TREBALL DE FI DE MÀSTER
Únic anual
Obligatòria
30
Segon Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
195131109
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
Únic anual
Obligatòria
3
Optativa
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
195131224
BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
Únic anual
Optativa
3
195131223
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS
Únic anual
Optativa
3
195131219
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI
Únic anual
Optativa
3
195131227
DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
Únic anual
Optativa
3
195131217
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS
Únic anual
Optativa
3
195131212
LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA
Únic anual
Optativa
3
195131221
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
Únic anual
Optativa
3
195131210
NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI
Únic anual
Optativa
3
195131225
ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA
Únic anual
Optativa
3
195131226
SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
Únic anual
Optativa
3
195131220
TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA
Únic anual
Optativa
3
195131222
TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC
Únic anual
Optativa
3
195131209
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS
Únic anual
Optativa
3