First Year |
Code | Name | Period | Type | Credits |
19605301 |
FINAL MASTER'S PROJECT |
Only annual
|
|
30 |
19605101 |
SCIENTIFIC COMMUNICATION |
Only annual
|
Compulsory |
3 |
Optional |
Code | Name | Period | Type | Credits |
19605215 |
BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605214 |
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605210 |
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605217 |
DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605208 |
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605212 |
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605202 |
NEW TRENDS IN THE INSTRUMENTAL ANALYSIS OF WINE |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605201 |
PRE- AND POST-FERMENTATION TREATMENTS IN WINE PRODUCTION |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605204 |
RESEARCH INTO OENOLOGY IN SPAIN |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605216 |
SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605211 |
TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA |
Only annual
|
Optional |
3 |
19605213 |
TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC |
Only annual
|
Optional |
3 |