Primer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
195131106 |
ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC |
Únic anual
|
Obligatòria |
7.5 |
195131108 |
ANGLÈS I |
Únic anual
|
Obligatòria |
3 |
195131102 |
BIOLOGIA DE LA VINYA |
Únic anual
|
Obligatòria |
6 |
195131103 |
BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Únic anual
|
Obligatòria |
13.5 |
195131101 |
COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI |
Únic anual
|
Obligatòria |
4.5 |
195131107 |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Únic anual
|
Obligatòria |
4.5 |
195131105 |
ENOLOGIA GENERAL |
Únic anual
|
Obligatòria |
12 |
195131104 |
VITICULTURA |
Únic anual
|
Obligatòria |
9 |
Optativa |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
195131206 |
ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT |
Únic anual
|
Optativa |
4.5 |
195131205 |
COMERCIALITZACIÓ I EXPORTACIÓ DE VINS |
Únic anual
|
Optativa |
4.5 |
195131213 |
COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131201 |
COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER |
Únic anual
|
Optativa |
4.5 |
195131202 |
DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D`EMPRESES |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131211 |
ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS |
Únic anual
|
Optativa |
5 |
195131215 |
EL COLOR DEL VI NEGRE |
Únic anual
|
Optativa |
5 |
195131216 |
ESTADA DE RECERCA |
Únic anual
|
Optativa |
30 |
195131208 |
ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA |
Únic anual
|
Optativa |
30 |
195131203 |
GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131212 |
LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA EN ESPANYA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131204 |
MARKETING I TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131207 |
NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA |
Únic anual
|
Optativa |
4.5 |
195131210 |
NOVES TENDÈNCIES EN L`ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131214 |
SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA |
Únic anual
|
Optativa |
5 |
195131209 |
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L`ELABORACIÓ DE VINS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |