Primer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
195131106 |
ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC |
Únic anual
|
Obligatòria |
7.5 |
195131108 |
ANGLÈS I |
Únic anual
|
Obligatòria |
3 |
195131102 |
BIOLOGIA DE LA VINYA |
Únic anual
|
Obligatòria |
6 |
195131103 |
BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Únic anual
|
Obligatòria |
13.5 |
195131101 |
COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI |
Únic anual
|
Obligatòria |
4.5 |
195131107 |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Únic anual
|
Obligatòria |
4.5 |
195131105 |
ENOLOGIA GENERAL |
Únic anual
|
Obligatòria |
12 |
195131110 |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Únic anual
|
Obligatòria |
30 |
195131104 |
VITICULTURA |
Únic anual
|
Obligatòria |
9 |
Segon Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
195131109 |
SCIENTIFIC COMMUNICATION |
Únic anual
|
Obligatòria |
3 |
195131111 |
TREBALL DE FI DE MÀSTER: ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA |
Únic anual
|
Obligatòria |
30 |
Optativa |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
195131206 |
ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT |
Únic anual
|
Optativa |
4.5 |
195131224 |
BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131223 |
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131219 |
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131201 |
COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER |
Únic anual
|
Optativa |
4.5 |
195131202 |
DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D'EMPRESES |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131217 |
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131203 |
GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131212 |
LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131221 |
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131207 |
NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA |
Únic anual
|
Optativa |
4.5 |
195131210 |
NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131225 |
ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131214 |
SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA |
Únic anual
|
Optativa |
5 |
195131220 |
TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131222 |
TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131209 |
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131216 |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Únic anual
|
Optativa |
30 |