Primer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
195131110 |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Únic anual
|
Obligatòria |
30 |
Segon Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
195131109 |
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA |
Únic anual
|
Obligatòria |
3 |
Optativa |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
195131224 |
BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131223 |
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131219 |
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131227 |
DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131217 |
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131212 |
LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131221 |
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131210 |
NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131225 |
ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131226 |
SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131220 |
TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131222 |
TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
195131209 |
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |