Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19031003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
7.5 | 4.5 | 3 | Troncal | Primer | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer el món dels microorganismes, la seva classificació i el paper del mateixos en la humanitat. | A11 A12 |
||
Conèixer les tècniques d’estudi dels microorganismes. | A12 |
||
Classificar els microorganismes en base a les tècniques descrites. | A12 |
||
Aprendre a planificar i programar experiments en tot el seu conjunt, des de la previsió del material necessari fins la lectura dels resultats. | A6 A22 |
B2 B3 B4 B5 B9 |
|
Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès industrial. | C4 |
||
Relacionar l’estudi de la biologia dels microorganismes d’interès industrial amb altres disciplines biològiques afins. | B2 B3 B9 |
||
Conèixer i saber fer servir les fons documentals que tracten els diferents aspectes de l’estudi dels microorganismes d’interès industrial. | B2 B3 B4 B5 B9 |
||
Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiológiques. | A6 A12 |
||
Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. | A11 |
C4 |
|
Conèixer i responsabilitzar-se sobre el paper del microorganismes en les indústries agroalimentàries. | A22 A24 A30 |
||
Donar resposta a problemes en la indústria agroalimentària en els quals s'impliquin els microorganismes. | A22 A24 A30 |