Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 | |||||||||||||||||
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Codi | 19031010 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||
15 | 7.5 | 7.5 | Troncal | Segon | Anual |
|||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Quimica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat carme.guell@urv.cat 0 aleksandra.rozek1@urv.cat irama.sanchez@urv.cat maretva.baricot@urv.cat laura.garcial@urv.cat mariamarta.ferre@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | ||||||||||||||||||
|