Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA | Codi | 19031205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
BLOC 1: INTRODUCCIÓ. | TEMA 1. HISTÒRIA DE LA VINYA I DEL VI TEMA 2. NOCIONS D'ECONOMIA I LEGISLACIÓ VITÍCOLA |
BLOC 2: CARACTERÍSTIQUES DE LA PLANTA. | TEMA 3. CLASSIFICACIÓ SISTEMÀTICA I CLASSIFICACIÓ PRÀCTICA DE LA VINYA TEMA 4. ELS ÒRGANS DE LA VINYA TEMA 5. EL CICLE VEGETATIU I EL CICLE REPRODUCTOR TEMA 6. EL SÒL I EL CLIMA DE LA VINYA |
BLOC 3 : MULTIPLICACIÓ DEL CEP. | TEMA 7. MILLORA DE LES VARIETATS TEMA 8. MULTIPLICACIÓ I PROPAGACIÓ DE LA VINYA |
BLOC 4: PLANTACIÓ D'UNA VINYA. | TEMA 9. PREPARACIÓ DEL TERRENY PER A LA PLANTACIÓ D'UNA VINYA TEMA 10. DISSENY DE LA PLANTACIÓ D'UNA VINYA |
BLOC 5: TÈCNIQUES DE CONREU D'UNA VINYA. | TEMA 11. LA PODA I LA FORMACIÓ DE LA CANÒPIA TEMA 12. ADOVAT DE LA VINYA I MANCANCES NUTRITIVES TEMA 13. PRINCIPALS OPERACIONS DE CONREU TEMA 14. MALALTIES DE LA VINYA |
BLOC 6: LA COLLITA. | TEMA 15. LA VEREMA |
BLOC 7: CONCLUSIONS. | TEMA 16. PRODUCCIÓ I QUALITAT |
PRÀCTIQUES. | Nº1: PREPODA I PODA Nº2: MORFOLOGIA, ESTADIS FENOLÒGICS (1a. part) I CONDUCCIÓ Nº3: DVD DE DIVERSOS TEMES DE VITICULTURA Nº4: AMPELOGRAFIA I ESTADIS FENOLÒGICS (2a. part) Nº5: PLANTACIÓ I CONREU D'UNA VINYA |