Enologia (2006) |
Assignatures |
VITICULTURA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | VITICULTURA | Codi | 195131104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
79 | 98.75 | 177.75 | |||||
Debats |
|
5 | 5 | 10 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
5 | 5 | 10 | |||||
Treballs |
|
0 | 26 | 26 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1.25 | 0 | 1.25 | |||||
Proves de Desenvolupament |
|
1 | 3 | 4 | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
0.5 | 3 | 3.5 | |||||
Proves objectives de tipus test |
|
0.1 | 1 | 1.1 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |