Enologia (2006) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 195131107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Treballs | Treball específic. | 50% | |
Presentacions / exposicions | Presentació i exposició oral d’un treball específic. | Juntament amb "Treball" | |
Proves de Desenvolupament | Desenvolupament d’un tema. | 25% | |
Proves objectives de preguntes curtes | Preguntes conceptuals. | 25% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||