Infermeria (2002) (Campus Terres de l'Ebre ) |
Assignatures |
NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA | Codi | 18061019 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Troncal | Primer | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
1. Conèixer els diferents nutrients, així com la seva importància en el funcionament de l’organisme. | A16 |
||
2. Identificar el contingut nutritiu dels aliments. | A16 |
||
3. Conèixer les característiques generals d’una alimentació equilibrada. | A16 |
||
4. Reconèixer les necessitats nutritives de cada individu, tenint en compte la seva dimensió holística. | A9 A16 |
||
5. Analitzar els signes que permeten valorar l’estat nutritiu de la persona. | A1 |
||
6. Aplicar els coneixements per tal de produir un canvi d’hàbits alimentaris i estils de vida en els individus que ho necessitin. | A2 A4 A5 A6 A11 A12 |
B11 |