Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS | Codi | 19031201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 4.5 | 0 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Introducció | Presentació de l'assignatura Genralitats sobre els productes a estudiar |
2. Insecticides i acaricides | Insecticides clorats Insecticides organofosforats Insecticides carbamats Piretroids Altres insecticides Principals acaricides |
3. Fungicides | Caracteístiques principals dels fungicides Principals tipus de fungicides |
4. Herbicides | Introducció a l'acció dels fungicides Principals tipus de fungicides |
Productes químics com additius alimentaris | Introducció Additius nutrients i no nutrients Colorants Texturizants i estabilitzants Conservadors Potenciadors del sabor i aromatitzants Materials per envasament |