|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2007_08 |
Assignatura |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Codi |
19042211 |
Ensenyament |
|
Cicle |
2on |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
|
4.5 |
3 |
1.5 |
Optativa |
|
Primer
|
Impartició |
Modalitat per grup d'activitat |
|
Prerequisits |
|
Departament |
Bioquímica i Biotecnologia
|
Coordinador/a |
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS | |
Adreça electrònica |
0 carlosalfredo.vegas@urv.cat mjesus.torija@urv.cat
|
Professors/es |
QUINTERO SILVA, YUNUEN | VEGAS PÉREZ, CARLOS ALFREDO | TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
Conèixer els diferents vessants biotecnològics aplicats a l'enologia, com la millora de microorganismes o els avenços en aplicacions tecnològiques de la utilització de microorganismes o enzims. |
|