Enologia (2006) |
Assignatures |
ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA | Codi | 195131208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
30 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Procediments de selecció |
Planificació | Pla específic d'actuació | Mecanismes coordinació/seguiment |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
(*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries | 1 | 0 | 1 | ||||||
Selecció de posició de pràctiques | 1 | 0 | 1 | ||||||
Estada / execució de pràctiques | 665 | 0 | 665 | ||||||
Treballs | 6 | 60 | 66 | ||||||
Relació amb el tutor de pràctiques intern | 6 | 0 | 6 | ||||||
Relació amb el tutor de pràctiques extern | 7 | 0 | 7 | ||||||
Mecanismes de coordinació i seguiment | 4 | 0 | 4 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |