2007_08
Guia docent 
Escola Universitària de Turisme i Oci
A A 
català 
 
 
Turisme (2002)
 Assignatures
  GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ
DADES IDENTIFICATIVES 2007_08
Assignatura GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ Codi 21011212
Ensenyament
Turisme (2002)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
6 3 3 Optativa Segon
Impartició Modalitat per grup d'activitat
Prerequisits
Departament Gestió d'Empreses
Coordinador/a
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Adreça electrònica meritxell.sanabra@urv.cat
Professors/es
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Web
Descripció general i informació rellevant Tècniques de direcció per a restaurants. Gestió d'aprovisionaments i existències. Planificació de processos.