Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19031003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
7.5 | 4.5 | 3 | Troncal | Primer | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
44 | 44 | 88 | |||||
Estudis previs |
|
0 | 9 | 9 | |||||
Treballs |
|
0 | 20 | 20 | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
30 | 30 | 60 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
3 | 5.5 | 8.5 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |