Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Codi | 19031010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
15 | 7.5 | 7.5 | Troncal | Segon | Anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer i entendre els processos de producció de matèries primes (plantes i animals). | A18 |
||
Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària. | A22 |
||
Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés. | A23 |
||
Resoldre problemes quantitatius senzills relatius a processos químics i bioquímics. | A5 |
||
Coneixements de materials, i aspectes de disseny funcional, racional i higiènic de la indústria agroalimentària. | A19 |
||
Aprendre a aprendre. | B1 |
||
Resoldre problemes de forma efectiva. | B2 |
||
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | B3 |
||
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | B4 |
||
Treballar de forma col·laborativa | B5 |
||
Sensibilització en temes medioambientals. | B8 |
||
Planificació i organització. | B9 |
||
Capacitat de lideratge. Motivació per la qualitat. Presa de desicions. | B10 B11 B12 |
||
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. | C2 C4 |