Enologia (2006) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 | |||||||||||||||||
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 195131107 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
4.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | albert.mas@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://www.sre.urv.es/web/amb/index.html | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Aspectes culturrals i porfessionals de la vitivinicultura a nivell mundial | |||||||||||||||||
|