Enologia (2006) |
Assignatures |
ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS | Codi | 195131211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Presentacions / exposicions | -Presentació en sessió pública d'una revisió bibliogràfica d'un tema específic escollit per l'alumne (amb conformitat de tutor) relacionat amb temes del curs (3a part), i debat responent a preguntes de professors. -Presentació en sessió pública de respostes de lectura crítica d'articles sobre temes del curs (2a part) |
20% 10% (Veure apartat Proves de Desenvolupament) |
|
Treballs | Memòria escrita de revisió bibliogràfica del tema presentat anterior (3a part) | 20% | |
Seminaris | Participació en els seminaris sobre els diversos temes. Es tindrà en compte per a la nota final | 5% | |
Proves orals | Veure apartat d'exposicions | Veure apartat d'exposicions | |
Proves de Desenvolupament |
-Respostes per escrit (e-mail) a preguntes sobre informació bibliografia deixada per professors sobre cada tema (1a part) -Respostes per escrit (e-mail) a preguntes de lectura crítica d'articles sobre temes del curs (2a part) |
25% 20% |
|
Altres comentaris i segona convocatòria | |||