|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2007_08 |
Assignatura |
ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS |
Codi |
195131211 |
Ensenyament |
|
Cicle |
2on |
Descriptors |
Crèd. |
Tipus |
Curs |
Període |
5 |
Optativa |
|
Únic anual
|
Modalitat i llengua d'impartició |
|
Prerequisits |
|
Departament |
Bioquímica i Biotecnologia
|
Coordinador/a |
BORDONS DE PORRATA- DORIA, ALBERT | |
Adreça electrònica |
montserrat.poblet@urv.cat cristina.reguant@urv.cat albert.bordons@urv.cat josemanuel.guillamon@urv.cat mjesus.torija@urv.cat
|
Professors/es |
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT | REGUANT MIRANDA, CRISTINA | BORDONS DE PORRATA- DORIA, ALBERT | GUILLAMÓN NAVARRO, JOSÉ MANUEL | TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
Coneixement de les tècniques moleculars d’identificació de microorganismes vínics i la seva aplicació al seguiment dels processos fermentatius. |
|