Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
QUÍMICA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | QUÍMICA | Codi | 19031007 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
9 | 6 | 3 | Troncal | Primer | Anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
1.Compendre l’estructura atòmica i molecular dels compostos químics i les propietats que se’n deriven. | A4 A5 |
B1 B3 |
C2 C4 |
2.Deduir les propietats generals dels compostos químics a partir de la seva estructura. | A4 A5 |
B1 B3 |
C2 C4 |
3. Resoldre problemes sobre l’equilibri químic en estat gasós. | A4 A5 |
B1 B2 B4 |
C2 C4 |
4. Comprendre la naturalesa dels compostos orgànics i les seves propietats. | A4 A5 |
B1 B3 |
C2 C4 |
5. Utilitzar la nomenclatura dels compostos orgànics senzills. | A3 |
C2 C4 |
|
6. Comprendre l’estructura i propietats dels principals tipus de productes naturals. | A4 A5 |
B1 B3 |
C2 C4 |
7. Expressar-se amb rigor científic. | A4 A5 |
B1 B3 |
C2 C4 |
8. Definir l’estratègia de treball davant d’un problema analític d’interès agroalimentari. | A3 A5 A6 A27 A39 |
B1 B2 B3 B4 B5 B9 |
C2 C4 |
9. Introduir les propietats analítiques que garanteixen la qualitat dels resultats obtinguts al laboratori. | A28 A29 |
B11 |
C2 C4 |
10. Descriure les principals tècniques de separació emprades en l’anàlisi agroalimentària.A6, A27, C2, C5 | A6 A27 |
C2 C4 |
|
11. Comprendre el fonament dels mètodes emprats en els mètodes oficials i en els mètodes moderns d’anàlisi. | A4 A27 A29 A39 |
B3 |
C2 C4 |
12. Utilitzar correctament els diferents tipus de material volumètric, gravimètric i instrumental emprats al laboratori d’anàlisi agroalimentària. | A6 A27 |
B2 B3 B4 B5 |
C2 C4 |