|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2008_09 |
Assignatura |
PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS |
Codi |
19031201 |
Ensenyament |
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) | |
Cicle |
1er |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
|
4.5 |
4.5 |
0 |
Optativa |
|
Primer
|
Impartició |
Modalitat per grup d'activitat |
|
Prerequisits |
|
Departament |
Química Analítica i Química Orgànica
|
Coordinador/a |
MANTECÓN ARRANZ, ANA MARIA | |
Adreça electrònica |
anamaria.mantecon@urv.cat
|
Professors/es |
MANTECÓN ARRANZ, ANA MARIA |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura ES PRETÉN CONEIXER ELS TIPUS I FORMES D'ACCIÓ DELS PRINCIPALS PLAGUICIDES I DELS ADDITIUS ALIMENTARIS |
|