Enologia (2006) |
Assignatures |
ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC | Codi | 195131106 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
7.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
1. Gestionar i controlar la qualitat de vins i derivats. | |||
2. Conèixer la sistemática del próces analític. | |||
3. Conèixer els mètodes oficials d'anàlisi. | |||
4. Conèixer el fonament dels mètodes analítics emprats en el laboratori enològic. | |||
5. Interpretar un protocol d'anàlisi enològica. | |||
6. Conèixer els fonaments del mostreig i saber dissenyar i realitzar un control de maduració dels raïms. | |||
7. Realitzar els anàlisis adients par al control de l'elaboració dels vins. | |||
8. Realitzar els anàlisis adients per al control de qualitat dels productes auxiliars. | |||
9. Interpretar enològicament els resultats analítics. | |||
10. Redactar un informe analític. | |||
11. Desenvolupar un métode analític. | |||
12. Validar el mètodes utilitzats en el laboratori enològic. | |||
13. Dirigir el laboratori enològic. | |||
14. Controlar el cumpliment de totes les disposicions legals en el laboratori. | |||
15. Controlar i formar el personal del laboratori enològic. | |||
16. Gestionar l'adquisició dels instruments analítics i dels reactius per al laboratori enològic. | |||
17. Gestionar i controlar el residus produits en el laboratori enològic. | |||
18. Participar activament i críticament de les discusions en les classes. | |||
19. Estar motivat envers la recerca en anàlisi enològica. | |||
20. Sensibilitzar el sentit crític en la lectura dels treballs en l'ambit de l'anàlisi enològica. |