Enologia (2003) |
Asignaturas |
Primer Curso | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
19042001 | BIOLOGIA DE LA VINYA | Primero |
Troncal | 6 | |
19042004 | COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI | Primero |
Troncal | 4.5 | |
19042006 | BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Primero |
Troncal | 13.5 | |
19042005 | ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC | Segundo |
Troncal | 9 | |
19042009 | PRÀCTIQUES INTEGRADES ENOLÒGIQUES | Segundo |
Troncal | 6 | |
19042012 | CULTURA VITIVINÍCOLA | Segundo |
Troncal | 4.5 | |
19042002 | VITICULTURA | Anual |
Troncal | 9 | |
19042003 | PRÀCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA | Anual |
Troncal | 9 | |
19042007 | ENOLOGIA GENERAL | Anual |
Troncal | 13.5 | |
Segundo Curso | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
19042008 | ENGINYERIA ENOLÒGICA | Primero |
Troncal | 4.5 | |
19042010 | ECONOMIA I GESTIÓ DE L'EMPRESA VITIVINÍCOLA | Primero |
Troncal | 9 | |
19042011 | NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA | Primero |
Troncal | 4.5 | |
19042101 | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Primero |
Obligatoria | 6 | |
19042013 | PRÀCTICUM | Anual |
Troncal | 9 | |
Optativa | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
19042203 | FACTORS EXTERNS DE LA PRODUCCIÓ VITÍCOLA | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19042204 | ECOFISIOLOGIA DE LA VINYA | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19042205 | CRIANÇA I ENVELLIMENT DE VINS | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19042207 | DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19042208 | ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIT | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19042210 | ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19042211 | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19042212 | MICOLOGIA VITIVINÍCOLA | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19042209 | LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS | Segundo |
Optativa | 4.5 | |
19042213 | DISSENY I PLANIFICACIÓ PRODUCTIVA DE CELLERS | Segundo |
Optativa | 4.5 | |