2009_10
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
 
 
Nutrició i Metabolisme (2007)
 Assignatures
  FUNCIÓ DELS LÍPIDS EN L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) FUNCIÓ DELS LÍPIDS EN L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ Codi 135072214
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2007)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica mariacinta.blade@urv.cat
Professors/es
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Web http://dossiers.ub.edu/dos.php?d=11336
Descripció general i informació rellevant COORDINDOR DE L'ASSIGNATURA: Francesc Guardiola Ibarz (fguardiola@ub.edu) PROFESSORS DE L'ASSIGNATURA: Josep Boatella Riera Rafael Codony Salcedo Magda Rafecas Martínez Francesc Guardiola Ibarz Paper dels lípids en el camp de l'alimentació. S'estudiaran especialment les seves propietats funcionals i la seva relació amb la innovació i desenvolupament de productes alimentosos. Els estudiants hauran de saber avaluar críticament l'interès nutricional i tecnològic dels ingredients lipídics i dels greixos i olis comestibles, així com les conseqüències del seu consum.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent