Codi |
|
A3 |
Anomenar i formular compostos químics orgànics i inorgànics. |
A4 |
Explicar de manera comprensible fenòmens i processos relacionats amb aspectes bàsics de química i bioquímica. |
A5 |
Resoldre problemes quantitatius senzills relatius a processos químics i bioquímics. |
A6 |
Aplicar tècniques instrumentals de laboratori. |
A15 |
Valorar la importància de la producció de residus i el seu tractament i/o revalorització. |
A17 |
Avaluar la incidència dels factors de producció en laqualitat dels productes alimentàris. |
A25 |
Conèixer les modificacions que sofreixen els aliments durant els processos de preparació, acondicionament, transformació i conservació. |
A27 |
Conèixer els principals components dels aliments i saber realitzar anàlisis dels mateixos. |
A39 |
Saber utilitzar fonts bibliogràfiques i bases de dades relacionades am l'àmbit de la indústria agroalimentària. |
A41 |
Tenir capacitat per desenvolupar i transferir tecnologia, entendre, interpretar i adaptar els avenços cientifics dins de l'àmbit agroalimentari. |
B1 |
Aprendre a aprendre. |
B2 |
Resoldre problemes de forma efectiva. |
B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
B4 |
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. |
B5 |
Treballar de forma col·laborativa. |
B6 |
Comprometre-se amb l’ètica i la responsabilitat social com a ciutadà i com a professional. |
B8 |
Sensibilització en temes medioambientals. |
B9 |
Planificació i organització. |
B10 |
Capacitat de lideratge. |
B11 |
Motivació per la qualitat. |
B12 |
Presa de desicions. |
B13 |
Capacitat innovacora, emprenedora i d'adaptació a les noves situacions. |
C1 |
Dominar l’expressió i la comprensió d'un idioma estranger. |
C2 |
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. |
C3 |
Moure’s amb facilitat per l’espai europeu i per la resta del món. |
C4 |
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. |
C5 |
Desenvolupar la vida personal i professional tenint una perspectiva àmplia i global del món. |