Codi |
|
A7 |
Conèixer els conceptes bàsics de mecànica, electricitat, termodinàmica i mecànica de fluids, i plantejar i resoldre problemes bàsics aplicats a les indústries agroalimentàries. |
A17 |
Avaluar la incidència dels factors de producció en laqualitat dels productes alimentàris. |
A20 |
Conèixer les bases de disseny de naus industrials i saber dissenyar línies d'elaboració i sistemes auxiliars. |
A22 |
Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària. |
A23 |
Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés. |
A25 |
Conèixer les modificacions que sofreixen els aliments durant els processos de preparació, acondicionament, transformació i conservació. |
B1 |
Aprendre a aprendre. |
B2 |
Resoldre problemes de forma efectiva. |
B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
B4 |
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. |
B5 |
Treballar de forma col·laborativa. |
B6 |
Comprometre-se amb l’ètica i la responsabilitat social com a ciutadà i com a professional. |
B7 |
Comunicar-se de manera efectiva i amb asertivitat a l'entorn laboral i com a ciutadà. |
B8 |
Sensibilització en temes medioambientals. |
B9 |
Planificació i organització. |
B10 |
Capacitat de lideratge. |
B11 |
Motivació per la qualitat. |
B12 |
Presa de desicions. |
B13 |
Capacitat innovacora, emprenedora i d'adaptació a les noves situacions. |
C1 |
Dominar l’expressió i la comprensió d'un idioma estranger. |
C2 |
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. |
C3 |
Moure’s amb facilitat per l’espai europeu i per la resta del món. |
C4 |
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. |
C5 |
Desenvolupar la vida personal i professional tenint una perspectiva àmplia i global del món. |