Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
ANÀLISI DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 19031203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Pràctiques a laboratoris | Inclou la realització d'un treball previ de documentació, la realització de les pràctiques al laboratori i la presentació de la llibreta de laboratori | 20% | |
Fòrums de discussió | Aquesta nota complementa la nota del laboratori per fer-la arribar a un 30 % | 10% | |
Treballs | Treballs realitzats al llarg del curs | 10% | |
Presentacions / exposicions | Nota que consta de dues parts: la primera sobre la preparació dels treballs i la segona sobre la presentació a l'aula | 30% | |
Proves mixtes | Examen final de l'assignatura que inclou part teòrica i part pràctica basada en alguns dels treballs realitzats al llarg del curs | 30% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||