Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 19052231 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | Exposició oral del temari amb l'ajut de presentacions Power point | opcional | |
Presentacions / exposicions | Article científic en angles | Obligatori 20 % | |
Debats | Participació activa | opcional | |
Pràctiques a laboratoris | Treball en el laboratori, i presentació. | Obligatori. 20 % |
|
Proves objectives de preguntes curtes | Problemes, esquemes i preguntes sobre els temes teòrics. | 60 % | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Estudis previs: Es preguntarà aleatòriament, avanç de començar una pràctica, sobre els conceptes bàsics per desenvolupar la mateixa. |