Enologia (2003) |
Assignatures |
ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA | Codi | 19042210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Gestionar i controlar la qualitat de vins i derivats | A1 A2 A5 A7 A8 A12 A13 |
C2 |
|
Organitzar un laboratori enològic | A13 |
B5 |
|
Gestionar l'adquisició dels intruments analítics del laboratori enològic | A13 |
||
Dirigir el laboratori d'anàlisi enològica | A13 |
B5 |
|
Interpretar un protocol d'anàlisi enològica | A13 |
B1 B3 |
|
Dissenyar i realitzar un mostreig i control de maduració dels raïms | A13 |
B1 |
|
Conèixer les tècniques instrumentals aplicables per al control de la qualitat dels vins | A4 A11 A13 |
||
Validar els mètodes d'anàlisi utilitzats en el laboratori enològic | A13 |
B1 |
|
Interpretar enològicament els resultats analítics | A13 |
B1 B3 |
|
Redactar un informe analític | A13 |
B1 B3 |
C2 C5 |