Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Codi | 19031010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
15 | 7.5 | 7.5 | Troncal | Segon | Anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels continguts i organització del curs |
Sessió Magistral | Presentació dels continguts |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de problemes de diferents graus de dificultat |
Pràctiques a laboratoris | Realització de les següents pràctiques: Pràctica 1: Destil.lació Pràctica 2: Pasteurització Pràctica 3: Assecat de sòlids Pràctica 4: Torre d’humidificació Pràctica 5: Reactors Pràctica 6: Liofilització |
Treballs | Realització en grup de treballs relacionats amb cada unitat dels continguts. En tot el curs es lliuren 6 ó 7 treballs |