Enologia (2003) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIDA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIDA | Codi | 19042208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Tema | Subtema |
1 Coneixement de les notes d’aromes i de gustos més habituals en els vins | 1.1 Reconeixement d’aquestes notes a cegues. 1.2 Reconeixement de les notes dins els vins. 1.3 Expressió de les sensacions. 1.4 Descripció de les sensacions. |
2. Exercicis pràctics d’avaluació. | 2.1 Gustos i aromes |
3. Anàlisi de diferents vins. | 3.1 Analisi de diferents vins de les D.O. espanyoles 3.2 Analisi de diferentes vins de altres D.O. mundials |