Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 19052231 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments | A9 A11 A15 |
B1 |
|
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments | A11 A12 A14 A15 |
B2 B3 B4 |
|
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments | A5 A9 A17 A25 A28 |
B1 B3 B4 B9 |
|
Conèixer les tècniques d'estudi dels microorganismes. | A9 A11 A14 A15 |
||
Conèixer les necessitats nutricionals i les capacitats metabòliques dels microorganismes | A5 |
||
Conèixer i determinar quins tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments | A9 A11 A14 A17 |
B1 B3 B4 B5 |
C1 C2 |
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | A5 A9 |
B2 B3 |
C3 |
Conèixer quina estructura i mecanisme d'acció tenen les toxines microbianes | A5 A9 |
||
Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès industrial. | A9 |
B1 B2 B10 |
C1 C2 C4 C5 |
Aprendre a planificar i programar experiments en tot el seu conjunt, des de la previsió del material necessari fins la lectura dels resultats | A1 A9 A11 A12 A13 A14 A15 A17 A25 |
B1 B4 B5 |
C1 C2 C4 C5 |