Enologia (2006) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS | Codi | 195131217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | Respondre a preguntes que mostrin el grau de comprensió dels continguts del curs | 30 | |
Presentacions / exposicions | Treball de síntesi sobre un tema relacionat amb l'elaboració de vinagre | 40 | |
Debats | Debat sobre un article científic, incloent la seva presentació | 30 | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||