Enologia (2006) |
Assignatures |
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI | Codi | 195131219 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Codi | |
A4 | L’excel•lència en l’estudi i coneixement de l’àmbit de recerca en enologia. |
A11 | Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi. |
B1 | Creativitat. Desenvolupar idees i projectes originals. |
B2 | Treballar autònomament amb iniciativa. |
B4 | Resoldre problemes de manera efectiva. |
C4 | Desenvolupament d’habilitats informacionals. |