Descripció general i informació rellevant |
L’assignatura de Nutrició i Dietètica en Infermeria pretén proporcionar a l’alumne les bases i les eines necessàries per a què conegui l’alimentació habitual de l’ésser humà, quina és la dieta saludable adient als canvis que li esdevenen al llarg de la vida, com fer les modificacions precises en l’alimentació i ser capaç de motivar a la persona per fer la dieta corresponent al seu estat de salut.
Avui en dia les principals malalties relacionades amb la nutrició –malalties cardiovasculars, càncer i diabetis junt amb les malalties respiratòries cròniques– són responsables de la meitat de les morts que esdevenen en tot el món i afecten a les persones al llarg del cicle vital. El professional d’infermeria té un paper fonamental dins de la societat actual com a promotora d’una alimentació adequada amb l’objectiu de millorar el nivell de salut individual i col·lectiva.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant,
en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta
a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per
poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre. |