DADES IDENTIFICATIVES
2010_11
Assignatura (*)
OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS
Codi
19031010
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
15
7.5
7.5
Troncal
Segon
Anual
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica
montse.ferrando@urv.cat carme.guell@urv.cat silvia.delamo@urv.cat sema.sirin@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN DE LAMO CASTELLVI, SILVIA SIRIN ., SEMA
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent