Estudi de les propietats i reactivitat dels compostos orgànics i inorgànics, posant èmfasi en els principals tipus de productes naturals presents als aliments.
Estudi de l’estratègia de treball davant d’un problema analític d’interès agroalimentari i desenvolupament de una capacitat crítica d’aplicació dels mètodes (i del material de laboratori) emprats en l’anàlisi de mostres agroalimentàries.Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant,
en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta
a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per
poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent