Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
ALIMENTS I NUTRICIÓ |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | ALIMENTS I NUTRICIÓ | Codi | 19031101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica | |
ALEMANY, M.: Enciclopedia de las Dietas y la Nutrición. Ed. Planeta. Barcelona, 1995 BRODY, T.: Nutritional Biochemistry. Academic Press, 1998 CAO TORIJA, MJ, Nutrición y dietética. Masson, Barcelona, 1997. GARCIA OLMEDO, F.: Entre el placer y la necesidad. Ed Crítica, Barcelona, 2000. Grande Covián, F. Alimentación y salud. Ed. Temas de hoy, Madrid, 2001. Grande Covián, F. La alimentación y la vida. Ed. Arete, Barcelona, 2000. LINDER, M.C.: Nutrición: aspectos bioquímicos, metabólicos y clínicos. Eunsa, Pamplona, 1988 RAMSDEN, E.N.: Biochemistry and Food Science. S. Thornes, 1995 TABLAS DE COMPOSICION DE ALIMENTOS ESPAÑOLES. Ministerio de Sanidad y Consumo, 2000. WARLAW GM: Contemporary Nutrition. Mac Graw Hill, Boston, 2000 Ziegler EE, Filer LJ, Jr . Present Knowledge in Nutrition, 7th edition. ILSI Press, Washington, DC 1999 .
Pagines web: http://www.fed.cuhk.edu.hk/~johnson/teaching/food_and_nutrition/food_and_nutrition.htm http://www.tamu-commerce.edu/coas/agscience/clasnote/fdsc210/fds210le.html http://www.colostate.edu/Depts/FSHN/lecture.html http://www.healthyeating.org/texts/ http://nutrition.uvm.edu/htm/int_tut_toc.htm http://www.nutrition.org/nutinfo/content/diet.shtml http://www.pueblo.gsa.gov/cic_text/food/food-pyramid/main.htm
|
|
Complementària | |