Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | Codi | 19214111 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||
Treballs |
|
Informe de les pràctiques de laboratori realitzades, incloent una discussió dels resultats | 10% | |||||||
Proves orals |
|
Presentació del treball realitzat durant les pràctiques de laboratori. | 10% | |||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
1r parcial. Preguntes curtes i tipus test sobre part del temari. | 20% | |||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2n parcial. Preguntes curtes i/o tipus test sobre part del temari. | 20% | |||||||
Proves mixtes |
|
3r parcial. Examen final que inclourà preguntes curtes, tipus test i/o problemes sobre tot el contingut de l'assignatura. S'avaluaran els coneixements i competències adquirides al llarg del curs. | 35% | |||||||
Altres | Comportament i actitut durant les pràctiques de laboratori |
5% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Primera convocatòria: Les proves de preguntes curtes, mixtes i de tipus test correspondran a tres controls que es realitzaran al llarg de l'assignatura. Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 75% de la nota final. |