Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
EL VI COM ALIMENT |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | EL VI COM ALIMENT | Codi | 19214206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A15 |
Conèixer el valor del vi com un aliment i els problemes associats amb un consum excessiu Disposar dels critèris científics per revaloritzar els residus que contenen compostos fenòlics | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B4 |
Presenta resultats d’ allò que s’espera en el temps previst | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C4 |
Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric |