Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Joventut i Societat (2008) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA | Codi | 125223206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Delimitar el camp d'estudi de l'Antropologia de l'Alimentació | |||
Conèixer els principals corrents teòrics | |||
Definir conceptes bàsics i donar a conèixer les eines metodològiques necessàries per abordar la cultura alimentària des d'una perspectiva holista i comparativa | |||
Aprofundir en les principals temàtiques d'aquest subcamp, insistint en aquelles que reflecteixen millor les paradoxes de l'ordre social contemporani |