Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS | Codi | 19031103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 1.5 | 3 | Obligatòria | Segon | Segon |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Descripció | Pes | ||
Proves mixtes | Examen fnal si no es duu a terme l'avaluació continuada | 100% | |
Proves objectives de preguntes curtes | Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica | 10% | |
Proves objectives de tipus test | Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica | 10% | |
Altres | En alguns casos concrets, existeix la possibilitat de realitzar un examen pràctic |
a considerar en cada cas | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Hi haurà un examen amb una part de teoria i una altra de problemes. No obstant, cal recordar que per aprpvar l'assignatura, és necessari haver fet les pràctiques de laboratori. Els alumnes que no les hagin dut a terme, hauran de fer un examen pràctic a més del teòric. |