2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  CONSERVACIÓ I DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS
   Avaluació
  Descripció Pes
Proves pràctiques Al llarg del curs res realitzaran dues proves al llarg del quadrimestre (primera Temes 1, 2 3, segona Temes 4 i treballs de curs). Aquesta prova inclourà problemes o casos a resoldre. E 50% (35% primera prova, 15% segona prova)
Altres

Treball de curs. Aquesta activitat consisteix en desenvolupar un tema relacionat amb la conservació d'aliments dels que s'especifiquen a continuació: • Tractaments de conservació amb aplicació de radiacions • Altes pressions • Camps elèctrics • Conservants químics • Conservació d'aliments en cambres d'atmosfera controlada i modificada • Envasat en atmosfera modificada • Envasat al buit • Emmagatzematge en atmosfera controlada

25% (10% presentació,
15% treball escrit)
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Tant a la primera com a la segona convocatòria el sistema d'avaluació serà fer un Examen final (Problemes a resoldre relacionats amb el temari) que comptarà el 100% de la nota.

Confirmar aquestes dates i horaris en els calendaris d'exàmens de la FE