Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves mixtes |
|
Sessió Magistral: Prova mixta dels continguts del cur, 25% Pràctiques a laboratoris: Examen de pràctiques, 25% |
50% |
||||
Proves pràctiques |
|
Elaboració d'un treball col·lectiu en grup de les quatre pràctiques realitzades | 50% (80% del treball col·lectiu de pràctiques, 20% de la llibreta de pràctiques) | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per la segona convocatòria: Proves mixtes (examen teòric + examen pràctic) 50%, prova pràctica 50% (80% del treball col·lectiu de pràctiques, 20% de la llibreta de pràctiques. És obligatori realitzar aquest treball en grup durant el curs). |